Hotărârea nr. 1/1.01.2021 adoptată de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Brașov având în vedere scăderea ratei de incidenţă cumulată în ultimele 14 zile pe raza UAT Feldioara.

În atenţia locuitorilor Comunei Feldioara / Hotărârea nr. 1/2021 adoptată de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Brașov având în vedere scăderea ratei de incidenţă cumulată în ultimele 14 zile pe raza UAT Feldioara.

► Art.1 Ca urmare a scăderii ratei de incidență cumulată calculată la 14 zile a îmbolnăvirilor cu SARS-CoV-2, în unitățile administrativ-teritoriale Feldioara, Zărnești și Rupea, se aplică prevederile H.G. nr.1065/11.12.2020, pentru rata de incidență corespunzătoare.

► Art.2 Comitetele Locale pentru Situații de Urgență din unitățile administrativ-teritoriale prevăzute la art.1 vor asigura punerea în aplicare a prevederilor prezentei hotărâri și vor dispune măsuri în vederea monitorizării acesteia.

► Art.3 Comitetele Locale pentru Situații de Urgență din unitățile administrativ-teritoriale prevăzute la art.1 vor proceda cu celeritate la informarea populației, atât prin mass-media, cât și prin afișaj în locuri publice, cu privire la măsurile dispuse pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

Incidența cumulată a a cazurilor de COVID-19 din ultimele 14 zile în localitățile județului Brașov, calculată de DSP Brașov, este disponibilă aici: https://dspbv.ro/covid-19-informatii/?fbclid=IwAR2WzO1N2WEcT1cgzWbg8Rp4c7GZiensZeB5ndW9kq9gZwnJ7KmcrwAcDcw

Facem apel, şi cu acest prilej, la respectarea normelor recomandate de autorităţi cu privire la măsurile de prevenţie: purtarea obligatorie a măştii atât în spaţiile publice închise, cât şi în spaţiile publice deschise, asigurarea distanţei sociale acolo unde se constată aglomerări de persoane şi menţinerea unei igiene corespunzătoare.

De fiecare dintre noi depinde evoluţia acestei pandemii şi revenirea, treptat, la viaţa normală de care ne bucuram cu toţii înainte de pandemia cu noul Coronavirus. Vă mulţumim din suflet pentru înţelegere şi vă dorim multă sănătate!

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Skip to content