20-III-2020/Măsuri impuse de Comitetul Local pentru Situații de Urgență privind punerea în aplicare a Ordonanței Militare nr.1/2020

 

20 Martie 2020 – Măsuri sporite la nivelul UAT Feldioara privind acțiunile executate de igienizare și dezinsecție. În contextul actual, astfel de măsuri au rolul de-a spori și preveni răspândirea focarului infecțios determinat de noul virus COVID-19, acționând, cu precădere, în zonele cele mai des frecventate de către populație: străzi principale, secundare, alei, spații de recreere, parcuri și locuri de joacă.

Totodată, pentru a spori toate aceste măsuri, locuitorii comunității noastre sunt sfătuiți să rămână cât mai mult posibil în case, să nu iasă decât atunci când există urgențe reale, să evite contactul cu alte persoane în spațiul public și să respecte măsurile și recomandările oficiale transmise de autorități, menite să ne protejeze pe noi toți.

Primaria Feldioara/Centru de Informare Turistica Feldioara

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Skip to content